Bedrijf

Building Control For Tomorrow

GEBOUWEN BEHEERSEN

Bij gebouwen gaat het altijd om beheersing. Eén manier om alle installaties in uw gebouw te kunnen benaderen, besturen en beheren. Ongeacht welk merk, ongeacht waar u bent, ongeacht welk moment van de dag. Vanuit elke webbrowser, tablet of smartphone. Het kan met Webeasy! Met Webeasy beheerst u klimaat- en ruimteregeling, doucheautomatisering en en beveiliging. Wij kunnen alle techniek in een gebouw aansturen. Met eigen producten, producten van derden of een combinatie daarvan.

Webeasy ontwikkelt software en hardware voor het besturen en bewaken van gebouwgebonden installaties. Daarnaast realiseert Webeasy projecten in gebouwautomatisering voor klimaat- en ruimteregeling, doucheautomatisering en beveiliging. Dat doen we met één hardwarelijn, één besturingsplatform en één visualisatiemethode voor al uw gebouwbeheerapplicaties. Bovendien werken we continu aan nieuwe software en hardware op basis van ontwikkelingen en trends in de markt. En ontwikkelen we software voor specifieke toepassingen van eindgebruikers, productleveranciers (OEM) of dealers in binnen- en buitenland.

OPEN EN ONAFHANKELIJK

Webeasy is wereldwijd het eerste bedrijf dat producten en applicaties voor gebouwautomatisering ontwerpt en aanbiedt die honderd procent open en onafhankelijk zijn. Dankzij een volledig op internet gebaseerde oplossing die álle standaarden binnen de besturingsindustrie ondersteunt. De kern van onze oplossing is software voor gebouwgebonden installaties waarmee u niet vastzit aan verplichte hardware, fabrieksgebonden protocollen of één partij als leverancier. Oftewel de state of the art technologie in combinatie met de open en onafhankelijkheid van Webeasy, biedt zekerheid voor de toekomst.

Het Niagara Framework is een revolutionaire ontwikkeling dat als eerste in de industrie een oplossing biedt voor het integreren van smart devices, automatiseringssystemen en enterprise applicaties. Webeasy is ontwikkeld op basis van het revolutionaire Niagara Framework. Vergelijk het maar met Microsoft Windows. Zoals Windows veel softwareproducenten in staat stelt om (administratieve) applicaties te ontwikkelen (tekstverwerkers, spreadsheets, enzovoorts), zo stelt het Niagara Framework ons in staat om technische applicaties te ontwikkelen. Tridium, de leverancier van het revolutionaire Niagara Framework, is wereldwijd marktleider. Webeasy is distributeur van de Benelux van het Niagara Framework van Tridium.

IEDEREEN KAN GEBOUWEN BEHEERSEN

Webeasy software is ontworpen voor de installateur, dealer en eindgebruiker. De installateur past in een webbrowser eenvoudig de instellingen, configuraties of strategieën van de installaties aan. De dealer profiteert van snel, betrouwbaar en efficiënt programmeren én een compleet product voor gebouwbeheer. Voor de eindgebruiker is de bediening van de software uiterst eenvoudig en intuïtief.

Instellingen of regelstrategieën kunt u direct aanpassen in een standaard webbrowser. Via internet kunt u op elk moment vanaf elke plaats contact maken met een Webeasy installatie in uw gebouw. Dit maakt afstandsbeheer eenvoudig, snel en goedkoop. Bedienen en beheren kan zelfs vanaf een standaard tablet, computer of smartphone.

ALLES-IN-ÉÉN FORMULE

Gebouwen moeten aan steeds meer eisen voldoen. Op het gebied van flexibiliteit en veiligheid, maar ook vanuit maatschappelijk oogpunt gelden steeds strengere normen. Denk aan CO2-reductie en het streven naar energieneutrale gebouwen. Binnen tien jaar moeten de eerste energieneutrale woningen zijn opgeleverd en de utiliteit volgt. Dat vergt veel van de installatiebranche. Meet- en regeltechniek, in combinatie met ICT, spelen daarbij een steeds belangrijkere rol.

De installatiebranche praat al jaren over de integratie van installatieonderdelen. Op het gebied van elektro, beveiliging, werktuigbouw en ICT zijn de eerste stappen gezet. Voor meet- en regeltechniek vindt integratie alleen plaats bij grote projecten, zoals ziekenhuizen. En dat is bijna altijd maatwerk, wat het onderhoud van een gebouwbeheersysteem onnodig duur maakt. Tot voor kort woog de investering van integratie bij middelgrote en kleine projecten daardoor niet op tegen de baten. Webeasy brengt daar verandering in.

Webeasy maakt alle installatieonderdelen in gebouwen transparant. Met één hardwarelijn, één besturingsplatform en één visualisatiemethode voor al uw gebouwbeheerapplicaties. De informatie-uitwisseling tussen verschillende installaties wordt hierdoor sterk vereenvoudigd. En de functionaliteit van de installaties neemt toe door bediening via webpagina’s. U bespaart energie en vergemakkelijkt de werkzaamheden. De Alles-in-één-formule leent zich voor elk project, ongeacht de omvang.